Kampanja - Riikku
Nahkasuutarintie3

Rahoitus­tarjous 6 kk korotonta

tee kuten vaativat ammattilaiset: valitse sinäkin riikku

Riikku on ansainnut kannuksensa vaativien ammattirakentajien keskuudessa. Riikku on noussut yhdeksi merkittävimmäksi parvekelasi- ja kaidetoimittajaksi Suomessa. Asiakassuhteet ovat pitkäaikaisia, joten jokaisen työn on onnistuttava, jotta yhteistyö jatkuisi. Kyse ei ole pelkästään tuotteesta, vaan myös suunnittelusta ja kokonaisprosessin hallinnasta. Hyvä, yksilöllinen suunnittelu, laadukas tuote ja huolellinen asennus takaavat onnistuneen lopputuloksen, josta on hyvin huollettuna iloa vuosikymmeniä.
Nyt tämä Riikun kokonaislaadukas palvelu on myös vaativien kuluttajien saatavilla. Kun mietit parvekelasien ja terassilasien hankintaa, tee kuten ammattilaiset, valitse varmasti, valitse Riikku.

parveke­lasituksen ja terassilasituksen hankinta ei ole nyt hinnasta kiinni: tarjoamme 6 kk korottoman maksuajan!

Oletko jo pitkään haaveillut parvekkeen tai terassin muuttamisesta lasituksella viihtyisäksi lisätilaksi? Onko hinta askarruttanut?

Nyt ei tarvitse enää miettiä, vaan tarttua rahoitustarjoukseemme: 6 kk korottomaan osamaksuun. Voimme myös sovittaa kuukausierän budjettiisi ja pidentää maksuaikaa. Asiantuntijamme kanssa pääsette kyllä sopuun juuri sinulle sopivasta kuukausierästä.

soita

ja sovitaan suunnittelukäynti!

Lainalaskuri

Katso tästä suuntaa-antava arvio kuukausierästä. Kun olet saanut Riikulta sitovan tarjouksen, voit pyytää lainatarjouksen täältä tarjouksen summalle. Voit myös tehdä laina-anomuksen ennen tarjousta ja muuttaa summan tarjouksen mukaiseksi myöhemmin.  

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Esimerkkilaskelma: Tyypillinen kertaluotto 5 000,00 € ja sopimusaika 60 kk. Kuukausierä 110,26 € sisältää koron 7,95 %, luoton perustamismaksun 0 € ja käsittelykulun 9,00 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 1 573,48 €, luottohinta 6 573,48 € ja todellinen vuosikorko 11,86 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

SANTANDER OSTORAHOITUS

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € -40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 10vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Valitse viereisestä laskurista ostokseesi tarvitsemaasi lainan määrä sekä laina-aika, valitse laske  ja sen jälkeen valitse hae lainaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

sovi ilmainen suunnittelukäynti jo tänään!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua terassia tai parveketta.