Lasiterassi kesämökille - Riikku

Lasiterassi kesämökille

Lasiterassi kesämökille on hyvä idea. Kesämökki sijaitsee useimmiten järven tai meren rannalla. Vaikka maisema on kaunis ja rauhoittava, usein rannalta käy kylmä tuuli ja talvella jopa pureva viima. Kesämökillä on usein avoin terassi, jossa on mukava viettää lomapäivää kauniina ja lämpimänä kesäpäivänä. Kesämökillä ollaan vaihtelevilla säillä ja huonolla ilmalla avoin terassi ei houkuttele. Terassilasitus on hyvä idea kun halutaan laajentaa  pienen mökin oleskelutiloja. Lasitettu terassi on kuin sisätilan ja ulkotilan välimuoto. Siellä asukkaat voivat viettää aikaansa mukavasti  terassilasien suojassa. Terassilasitus estää lumen, sateen, lentelevien roskien, noen ja pieneläinten pääsemistä lasiterassille. Lasitus lisää myös terassin sisustettavuutta.

Valmiille katetulle terassille tehdyllä terassilasituksella on pienempi hintalappu kuin  mökin kupeeseen rakennetulla lasiterassilla, jossa on oma rungolla ja lasikatto.

Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa mökillä ja myös etätöiden lisääntyminen on kasvattanut mökkien suosiota. Mikäpä sen mukavampaa kuin nostaa jalat tuolille lasitetulla terassilla ja ryhtyä etätöihin kauniin luonnon ympäröimänä.

Pyydä tarjous kesämökin lasiterassista tästä!

Piditkö artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebook
Share on twitter
Jaa Twitter
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest