Miksi Riikku? - Riikku
miksi-riikku-perustelut

miksi riikku? miksi tyytyisit vähempään?

Parvekelasitus ja terassilasitus tuo iloa vuosikymmeniä hyvin huollettuna. Onnistumisen takaa koko prosessin hallinta: mittauksesta ja suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen. Riikku on hionut tuotteet ja koko prosessin hallinnan on laadukkaaksi ja toimivaksi 15 vuoden aikana yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Luottamus on rakentunut vuosien varrella ja tänään Riikku on merkittävä parvekelasien ja kaidejulkisivujen toimittaja Suomessa ja haastajana muissa Pohjoismaissa.  

Olemme lasittaneet jo kymmeniä tuhansia parvekkeita ja terasseja. Riikku on tunnettu ammattilaisten keskuudessa, mutta kuluttajille vielä melko tuntematon. Nyt teemme tunnetuksi Riikun laatutuotteita myös vaativille kuluttajille. Tuotteisiin voi tutustua uudessa showroomissa Tampereella.

ammattilaisten hovihankkija

Riikku on ansainnut kannuksensa vaativimmilla markkinoilla: ammattilaisten keskuudessa. Nykyään rakennusprojektit ovat tiukasti aikataulutetut ja laatuvaatimukset ovat kovat. Riikku on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan ja täsmällisistä toimituksistaan. Ammattirakentajien ja Riikun yhteistyösuhde on pitkäaikainen. Luottamusta on rakennettu vuosia ja on löydetty sujuvat yhteistyömuodot. 

huipputuotteet

Parveke- ja terassilasitukset on suunniteltu toimimaan moitteetta ja kestämään säännöllisesti huollettuna vuosikymmeniä. Asiakkaiden kuunteleminen ja jatkuva tuotekehitys pitää Riikun parveke- ja terassilasituksen kilpailukykyisen ja haluttuna tuotteena. Tässä rakennusliikkeiden insinöörit ovat olleet korvaamattomana apuna. Riikku-parkelelasitus on CE-hyväksytty.

oma suunnittelu, tuotanto ja asennus

Riikku on mukana jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa ja antaa oman asiantuntemuksensa projektiin. Tätä rakennusliikeasiakkaat ovat arvostaneet. Kun koko prosessi on yksissä käsissä, laadun hallinta on helpompaa ja lopputulos onnistunut. 

Koko toimintaa ohjaa ISO 9001 -laatusertifikaatti. 

ympäristö- ystävällisesti

Riikun toimintaa ohjaa ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Kierrätettävistä materiaaleista tehdyt tuotteet ja parvekelasituksen suotuisa vaikutus rakenteiden ikään ja koko elinkaaren aikana saavutettu energiansäästö tekee Riikku-parvekelasituksesta kokonaisekologisen ratkaisun.

made in alavus

Parveke- ja terassilasien suunnittelu ja tuotanto on suomalaisen insinööritaidon ja koko henkilökunnan osaamisen tulos. Konsernissa työskentelee yli 200 ammattilaista. Liikevaihto on kovassa kasvussa ja kansainvälistyminen hyvällä alulla.

takuutyönä

Riikku antaa takuun niin asennukselle kuin tuotteellekin. Riikku tarjoaa myös parvekelasien huollon kun sen aika tulee.

SUUNNITTELUN JOUSTAVUUTTA

Suunnittelemme ja mitoitamme jokaisen parvekkeen yksilönä, työmaalta otettujen mittojen mukaisesti. Asiakastyytyväisyys varmistetaan räätälöidyllä detaljisuunnittelulla ja parvekekohtaisella mitoituksella. Kun pääsemme projektin suunnitteluun mukaan varhaisessa vaiheessa, mm. liittymädetaljeihin voidaan vielä vaikuttaa ja eri tuotteiden yhteensopivuus saadaan varmennettua. 

Suunnittelun ja tuotekehityksen yhteistyö on Riikulla erittäin aktiivista. Saamme asiakkailtamme ja prosessin eri vaiheista hyviä kehitysideoita, joita mielellämme hyödynnämme tuotekehitystyössä. 

MIKA UITTO, suunnittelujohtaja

 

TÄSMÄLLISESTI JA AJALLAAN

Tuotanto on viritetty saumattomaksi osaksi kokonaisketjua. Suunnittelutiedostot siirtyvät näppärästi automatisoituun tuotantoomme ja sieltä sovitussa aikataulussa asennustyömaalle. Kaiken takana on kuitenkin kokeneet ammattilaiset, joilta löytyy osaamista ja joustoa tiukoissakin tilanteissa.

KIMMO MUSTALAHTI, tuotantopäällikkö

LAADUKKAASTI JA AIKATAULUSSA

Rakennuksen valmistuessa tekeminen tiivistyy ja urakoitsijan luotettavuus korostuu. Siinä osaaminen punnitaan. Riikun koko prosessi huipentuu asennukseen ja laadukkaaseen lopputulokseen. 

Sekä työturvallisuus että tuotteen turvallisuus on ihan 

ykkösasia Riikulla.      

Juha Vetämäjärvi, asennuspäällikkö

sovi ilmainen suunnittelukäynti jo tänään!

Suunnittelukäynti ei sido vielä mihinkään, mutta käynnin aikana saat hyvän käsityksen Riikusta ja pääset kysymään mieltäsi askarruttavista asioista. Käynnin jälkeen saat sitovan tarjouksen lasituksesta.