Parvekelasien huolto - Riikku
parvekelasien-huolto

parvekelasien huolto lisää käyttövuosia

Parvekelasien säännöllinen huolto takaa parvekelasien moitteettoman toiminnan ja pidentää niiden käyttöikää. Huoltamaton parvekelasitus on myös turvallisuusriski. Rakenteet elävät, joten asennusajan säädöt eivät aina enää vastaa muuttuneita olosuhteita. Säännöllinen parvekelasien huolto on myös kiinteistön etu. Kun parvekelasit toimivat kuten ne on suunniteltu, suojaa lasitus parvekerakenteita ja pidentää parvekepintojen huoltotarvetta. 

Varaa ilmainen suunnittelukäynti!

soita

pidä parveke-lasituksestasi huolta

Parvekelasitus kannattaa pitää puhtaana ja voidella laakerit kerran vuodessa. Lasien pesussa tulee käyttää normaaleja neutraaleja pesuaineita. Lasin sisäpinta pestään lasien ollessa kiinni ja lasin ulkopuoli pestään sivuun käännettynä. Älä koskaan kurkota parvekekaiteen ulkopuolelle!

Alumiiniosat pestään normaaleilla, neutraaleilla pesuaineilla ja pehmeillä pesuliinoilla. Älä käytä teräviä esineitä ettei alumiini- ja lasipinnat naarmuunnu.

säännöllinen huolto pitää parvekelasituksen kunnossa

Riikku- parvekelasitus on korkealaatuinen tekninen tuote, joka moitteettomasti toimiakseen kaipaa säännöllistä huoltoa. Talon rakenteet elävät hieman ja myös parvekerakenteet niiden mukana. Oikein säädettynä parvekelasit avautuvat vaivatta ja liukuvat kiskoilla kevyesti.

Huollettu parvekelasitus on turvallinen käyttää.

parvekelasien huolto taloyhtiöille

Riikun parvekelasien huolto on taloyhtiölle vaivaton palvelu. Toimiva parvekelasitus on tärkeä koko talon hyvinvoinnille. Parvekelasitus suojaa parvekelaattaa ja -pintoja ja pidentää huomattavasti korjaus- ja maalausvälejä. Parvekelasituksella on myös huomattava rooli taloyhtiön energiankulututuksessa.

Taloyhtiön kannattaa tilata koko talon parvekelasien huolto kerralla. Näin parvekelasituksen käyttöikä pitenee ja asukasviihtyisyys lisääntyy.

pyydä taloyhtiön parvekelasien huoltotarjous

Täytä allaoleva lomake ja lähetä se meille. Annamme taloyhtiön parvekelasien huollosta tarjouksen.