parvekelasitus hinta - Riikku
lasiterassi-ostorahoitus

Parveke­lasituksen hinta

Jokainen parveke on yksilö ja jopa samassa taloyhtiössä olevien samannäköisten parvekkeiden mitat eroavat toisistaan. Parvekelasituksen tarkka hinta määräytyy vasta mittauskäynnin myötä. Myyjä mittaa parvekkeen ja tutkii samalla myös parvekerakenteet ja parvekkeen erityispiirteet.

Parvekelasituksen hinta vaihtelee paljon parvekkeen koon ja muiden seikkojen mukana. Riikun asiantuntija osaa ottaa kaikki hintaan vaikuttavat tekijät huomioon ja antaa käynnin pohjalta kiinteän tarjouksen.

Varaa ilmainen suunnittelukäynti!

soita

pyydä ilmainen mittauskäynti ja saat tarjouksen

Ilmainen suunnittelu- ja mittauskäynti ei sido vielä mihinkään. Se on ensimmäinen askel hankinnassa. Mitä pikemmin pyydät asiantuntijan paikalle, sitä nopeammin pääset nauttimaan lasituksen tuomasta viihtyisyydestä. 

hanki parvekeverhot samalla

Parvekelasitus ja terassilasitus täydentyy parvekeverhoilla. Myös verhot tehdään mittatyönä, joten kätevintä on hankkia ne  parvekelasien ja terassilasien yhteydessä. Näin yhteensopivuus on taattu.

sovi suunnittelukäynti jo tänään!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua parveketta.