parvekelasitus hinta - Riikku
lasiterassi-ostorahoitus

Parveke­lasituksen hinta ja rahoitus

Jokainen parveke on yksilö ja jopa samassa taloyhtiössä olevien samannäköisten parvekkeiden mitat eroavat toisistaan. Parvekelasituksen tarkka hinta määräytyy vasta mittauskäynnin myötä. Myyjä mittaa parvekkeen ja tutkii samalla myös parvekerakenteet ja parvekkeen erityispiirteet.

Parvekelasituksen hinta vaihtelee paljon parvekkeen koon ja muiden seikkojen mukana. Riikun asiantuntija osaa ottaa kaikki hintaan vaikuttavat tekijät huomioon ja antaa käynnin pohjalta kiinteän tarjouksen.

SANTANDER OSTORAHOITUS

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € -40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 10vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa viereisestä taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Varaa ilmainen suunnittelukäynti!

soita

pyydä ilmainen mittauskäynti ja saat tarjouksen

Ilmainen suunnittelu- ja mittauskäynti ei sido vielä mihinkään. Se on ensimmäinen askel hankinnassa. Mitä pikemmin pyydät asiantuntijan paikalle, sitä nopeammin pääset nauttimaan lasituksen tuomasta viihtyisyydestä. 

hanki parvekeverhot samalla

Parvekelasitus ja terassilasitus täydentyy parvekeverhoilla. Myös verhot tehdään mittatyönä, joten kätevintä on hankkia ne  parvekelasien ja terassilasien yhteydessä. Näin yhteensopivuus on taattu.

rahoitus muuttaa investoinnin pieneksi kuukausieräksi

Mikset pilkkoisi hankintaasi sopiviksi kuukausieriksi? Lasituksesta nautit jopa vuosikymmeniä, joten maksuaikataulukin voi olla hieman pidempi. Katso alhaalta rahoitusesimerkkejä.

sovi suunnittelukäynti jo tänään!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua parveketta.