Parvekelasitus - Riikku
talviparveke

Parvekelasitus saa parvekkeesi kukoistamaan

Lasitettu parveke on ihan mahtava juttu. Lasituksen takaa Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja vuodenajat vain hymyilyttävät. Lasitettu parveke laajentaa sisätiloja ulos. Parvekelasitus vähentää sateen, roskien, lintujen ja ilman epäpuhtauksien pääsemistä parvekkeelle. Parvekelasitus vaimentaa liikenteen melun kantautumista sisätiloihin.

viihtyisä lisätila

Lasitettu parveke on kodin viihtyisä lisätila. Parvekelasit hankkineet ovat kertoneet parvekkeen käytön lisääntyneen huimasti lasien asentamisen jälkeen. Lasitettu parveke on suojaisa tila, jonka voi kalustaa paljon viihtyisämmin kuin avoparvekkeen. Ihmiset ja kasvit viihtyvät.

ympärivuotinen käyttö

Parvekelasitus laajentaa parvekkeen käytön ympärivuotiseksi. Sateen ropina on kuin rauhoittavaa musiikkia lasitetulla parvekkeella ja myös lumisadetta on mukavampi katsella lasin takaa kuin märillä parvekekalusteilla. Kevät tulee aikaisemmin lasitetulle parvekkeelle. Mitä mahdollisuuksia tämä tarjoakaan viherpeukalolle!

koko Kiinteistön hyvinvointi

Parvekelasitus suojaa parvekerakenteita ja sisäpintoja rapautumiselta. Lasitetun parvekkeen takana maalipinta säilyy parempana ja korjausvälit pitenevät. Parvekelasitus säästää myös kiinteistön lämmitysenergiaa.

Varaa ilmainen suunnittelukäynti!

soita

parvekelasitus on kuin jatkuva etelänmatka

Ajattele, kuinka oma parvekkeesi muuttuisikaan parvekelasituksen myötä? Miten sisustaisit lasitetun parvekkeesi?

VARMATOIMINEN, pitkäikäinen JA TYYLIKÄS DESIGN

Parvekelasi avataan kevyesti yhdellä kädellä.

Parvekelasi voidaan lukita tuuletusasentoon. Tämä lisää turvallisuutta. 

Tyylikäs kahva on helppokäyttöinen.

Tuuletusasennossa parvekelasit menevät hieman limittäin ja jättävät tuuletusaukon lasien väliin.

Parvekelasit avautuvat kokonaan sivuun.

Parvekelasit niputetaan sivuun ja kiinnitetään hihnalla.

sovi ilmainen suunnittelukäynti jo tänään!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua parveketta.