parvekelasiverhot

parvekeverhot tuo lisämukavuutta

Parvekeverhoilla voit säätää auringonpaisteen pääsyä parvekkeelle sekä estää lasitetun parvekkeen liiallista lämpenemistä kesäkuukausina. Parvekeverhoilla voit säätää myös yksityisyyttä.
Parvekeverhot liikkuvat ohjainnarujen varassa, joten niitä voidaan avata ja sulkea ylä- ja alareunasta vapaasti. Parvekeverhot liikkuvat lasielementtien mukana myös sivuun käännettäessä.
Riikku-parvekeverhot tehdään mittatilaustyönä jokaiselle parvekkeelle erikseen. 

näin parvekeverhot tekevät tilasta entistä viihtyisämmän

Parvekelasitus muuntaa avonaisen parvekkeen keitaaksi ja parvekeverhot tekevät tilasta vieläkin viihtyisämmän.

Varaa ilmainen suunnittelukäynti!

soita

parveverhot on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus

Parvekeverhot liikkuvat lasielementin mukana.

Säätösauvan avulla voidaan kätevästi säätää parvekeverhoja yläreunasta.

Parvekeverhot voidaan asentaa myös terassin kattoon.

Riikku-parvekeverhoissa on kaksi läpikuultavaa värivaihteoehtoa: valkoinen ja vaalean harmaa. Valon läpäisyprosentti valkoisessa on 48 ja vaalean harmaassa 38.

Verhon ylä- ja alaosan alumiiniprofiilein värit voidaan valita parvekelasien mukaan. Värivaihtoehtoina on valkoinen, alumiini ja tumma harmaa. 

Aurinko voi lämmittää terassia lasikaton läpi pilvettöminä päivinä. Parvekeverhot voidaan asentaa myös lasikattoon. Säätösauvan avulla korkeankin katon parvekeverhoja voidaan säätää sään ja mielen mukaan.

VERHOMATERIAALI

• Läpikuultavat kankaat: Trevira CS

• Peittävät kankaat: 100 % polyesteri

Molemmat kangasvaihtoehdot ovat kosteutta kestäviä ja palosuojattuja.

• Paino: 140 g/m2

VÄRIVAIHTOEHDOT

Riikku-parvekeverhoissa on kaksi läpikuultavaa vaihtoehtoa: valkoinen ja hopea sekä kaksi peittävää vaihtoehtoa: valkea ja harmaa.

Verhon ylä- ja alaosan alumiiniprofiilien värivaihtoehdot ovat valkoinen ja alumiini (anodisoitu).

Vetimien värit ovat valkoinen ja harmaa.

Kiinnikkeiden väri valitaan parvekelasituksen profiilien mukaan: vaihtoehtoina valkoinen, vaalean harmaa ja tumman harmaa.

VERHOJEN HOITO

Suosittelemme kevyttä pölyn poistoa pölyharjalla.  Huom! Ei saa imuroida.  

Vaikeampia tahroja tms. voi yrittää poistaa miedolla saippualiuoksella ja max. 30 °C vedellä. Pesun jälkeen kangas on huuhdeltava hyvin. Huuhtelun jälkeen ripusta verho välittömästi roikkumaan vekit ylös nostettuna (= vekit nipussa) kunnes kosteus kankaasta on haihtunut. Huom! Verhoa on hyvä pitää aika-ajoin ylös nostettuna, jotta vekkien muoto säilyy ja verho pysyy toimintakuntoisena.

sovi parvekeverhojen suunnittelukäynti jo tänään!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua parveketta, jossa on parvekeverhot.