Terassilasit - Riikku
lasitettu-terassi-on-viihtyisa

terassilasitus tekee avoterassista viihtyisän

Onko sinulla katettu, avoin terassi? Mitä jos muuttaisit sen terassilaseilla suojatuksi, viihtyisäksi oleskelutilaksi?
Avonainen terassi on parhaimmillaan kauniina kesäpäivänä, kun ilma on lämmin ja elämä hymyilee. Suomen rikkaus on neljä vuodenaikaa, jotka ovat kauniita katsella, mutta joskus sade, tuuli ja räntä yllättävät. Terassilasitus muuntaa avonaisen terassin kodin uudeksi lisätilaksi. Sen sisustettavuus paranee ja viihtyisyys sen myötä.
Terassilasitus lisää myös turvallisuutta. Lukittava lasitus estää ulkopuolisten pääsyä terassille. Lasitetulla terassilla voi säilyttää polkupyöriä ja urheiluvälineitä turvallisesti. Lasitettu terassi tarjoaa myös lemmikkieläimille suojaisan ja turvallisen oleskelutilan. Lasiterassi on mainio lasten leikkipaikka. 
 

Riikku tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: pystypuitteellisen ja pystypuitteettoman terassilasituksen

Perinteisessä terassilasituksessa lasielemenetit liukuvat kukin omassa kiskossaan. Tee omasta katetusta avoterassista kodin mieluisin oleskelutila.

Pystypuitteettoman terassilasituksen takaa avautuu avarat näkymät. Terassilasielementit liukuvat parvekelasien tapaan kokonaan tai halutessa osittain sivuun.

SOVI ilmainen SUUNNITTELUKÄYNTI JO TÄNÄÄN!

Mitä sitä aikailemaan. Mitä nopeammin päätät, sitä nopeammin pääset sisustamaan uutta oleslelutilaasi, lasitettua terassia.