Riikku on ammattilaisten luottomerkki - Riikku

Riikku on ammattilaisten luottomerkki

Riikun juuret ja tuotanto ovat Alavudella. Tuotteita ja prosessinhallintaa on hiottu laadukkaaksi ja toimivaksi 15 vuoden ajan yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Olemme lasittaneet jo kymmeniä tuhansia parvekkeita ja terasseja. ”Riikku on tunnettu ammattilaisten keskuudessa, mutta kuluttajille vielä melko tuntematon. Nyt teemme tunnetuksi Riikun laatutuotteita myös vaativille kuluttajille. Tuotteisiin voi tutustua uudessa showroomissamme Tampereella”, kertoo myyntipäällikkö Marko Siitonen.  

Luottamus on rakentunut vuosien varrella ja tänään Riikku on merkittävä parvekelasien ja kaidejulkisivujen toimittaja Suomessa ja haastajana muissa Pohjoismaissa.  

Testattu ja sertifioitu tuote

Riikku-parvekelasit on VTT:n testaama laatutuote, jonka tekniset ratkaisut kestävät käyttöä ja aikaa. Riikku-lasitus on tehty kestämään ja toimimaan huollettuna vuosikymmeniä. Lasitus tehdän aina mittatilaustyönä kohteen ominaispiirteen huomioiden. 

laadukas ASENNUS takaa toimivuuden

Riikku tunnetaan hyvästä projektiosaamisestaan ja huolellisesta työn jäljestä. Mittatarkka tuotanto ja asennus varmistaa toimivan ja pitkäikäisen lasituksen, joka tuo iloa asukkailleen vuosikymmeniä. 

Olemme lasittaneet jo kymmeniä tuhansia parvekkeita ja terasseja. Tuotteet ja prosessinhallinta on hiottu laadukkaaksi ja toimivaksi 15 vuoden ajan yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa.

Piditkö artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebook
Share on twitter
Jaa Twitter
Share on linkedin
Jaa Linkdin
Share on pinterest
Jaa Pinterest